Skip to main content
Montparket s.r.o., IČO: 25526774, Papírenská 263, 76311 Želechovice nad Dřevnicí

Vinylové podlahy

Pokládáme lepené vinylové podlahy po dílcích, a plovoucí vinylové podlahy. Zajišťujeme odstranění staré podlahy, vyrovnání povrchu, a dodání i montáž vinylové podlahy.

Vinylové podlahy se už několik let drží na špičce nejprodávanějších podlah, naprosto vytlačily v bytových prostorech klasické lino. Postupně se dostávají do popředí i v komerčních objektech a to hlavně díky snadné údržběvysoké odolnosti.

Cena vinylové podlahy je dle vybraného dekoru, cena pokládky je 200Kč/m2 + doprava + lišty.

Máte dotaz?

Napište nám. Obratem Vám odpovíme.

Lepené vinylové podlahy

Vinylové dílce jsou kladeny bez zámku, a tak není problém poškozené dílce i po roce vyměnit bez nutnosti demontáže celé podlahy, jak je to u podlah, kde jsou zámky. Povrch před pokládkou musí být vždy vystěrkovaný do dokonalé roviny. Zajišťujeme kompletní servis včetně odstranění staré podlahy a vyrovnání povrchu. Nabízíme lepené vinylové podlahy Expona Domestic, Conceptline a Projectline. Prohlédněte si vzorník dekorů:


Plovoucí vinylová podlaha

Pokládá se stejně jako klasická plovoucí podlaha tak, že se díly zaklapávají postupně do sebe, povrch je z vinylu (PVC), a ze spodní části je korek, který dobře tlumí a podlaha je díky němu měkčí a teplejší. Plovoucí vinylové podlaha se používá hlavně v oblastech, kde se chceme vyhnout stěrkování podlah, případně potřebujeme vyrovnat nerovnosti jinou cestou (bez stěrkování - morkrý proces). Odolnost povrchu je mnohem vyšší než u laminátových podlah. Prohlédněte si vzorníky dekorů plovoucí vinylové podlahy Ecoline Click, Conceptline HDF a Stone Plus Click: